/Files/images/23 лютого.jpg/Files/images/ЗВ.JPG/Files/images/ЗВ1.JPG/Files/images/ЗВ2.JPG/Files/images/ЗВ3.JPG/Files/images/ЗВ4.JPG

23 лютого традиційно всі ми відзначаємо День захисника Вітчизни, одне з найважливіших свят у календарі справжніх чоловіків. Це не тільки день шанування бійців і солдатів, які служили і захищали Радянський Союз під час різних негараздів і війн - ця знаменна дата перетворилася вже давним давно в неофіційне свято «день усіх чоловіків». Навіть після розпаду СРСР це свято нікуди не зникло - воно як і раніше досить популярне, і як і раніше відзначається практично у всіх країнах колишнього Радянського Союзу. У цей день прийнято поздоровляти всіх чоловіків і дарувати подарунки.

Щиро вітаємо Вас зі святом справжньої мужності, Днем захисника Вітчизни! Бажаємо Вам успіху і перемог у справах, а Вашому будинку - миру і благополуччя. І ще бажаємо оптимізму і бадьорості, щоб завжди йти тільки вперед - до нових проектів і нових звершень! Будьте справжніми Захисниками для своїх коханих, мам, бабусь, для своїх родин, друзів, для своєї країни.

Кiлькiсть переглядiв: 227