2013 рік визначено Роком дільничного інспектора міліції.

/Files/images/images.jpgВідповідно до листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 12.12.12 № 1/9-897 «На виконання доручення Прем’єр-міністра України М. Азарова від 22 жовтня 2012 р. № 41644/1/1-12» до ініціативи Міністерства внутрішніх справ України 2013 рік визначено Роком дільничного інспектора міліції.


З цієї нагоди у Вільшанській ЗШ І-ІІІ ступенів проводяться різноманітні виховні заходи. Учні 9 класів написали диктант, а учні 11 класів – переказ, тексти яких познайомили школярів із специфікою роботи дільничного інспектора міліції. На задану тематику провели уроки практичного права. Оформили виставку малюнків „Наша міліція нас оберігає”. Побували на екскурсії в Куряжській колонії ім. А.С.Макаренка./Files/images/КК1.JPG/Files/images/КК2.JPG

Але найцікавішим заходом стала зустріч учнів 7-9 класів з дільничним інспектором підполковником міліції Плужником В.О. Володимир Олексійович розповів про обов’язки інспектора, нелегкі будні, навів приклади злочинів, з якими прийшлось працювати. Звернув увагу школярів на те, що слід добре вивчати закони, права і обов’язки, бо їх незнання не звільняє від відповідальності. Познайом із статистикою дитячої злочинності в районі, селищі.

Але найцікавіше для школярів було почути відповіді на свої запитання. Швидко промайнув час зустрічі, та ще довго не розходились діти, засипали гостя питаннями, а він по-батьківськи давав вичерпні відповіді. Запросив малих вільшанців звертатись до будь-кого з дільничних інспекторів, які працюють на території селища, з проблем, які можливо, виникнуть у них чи їхніх сім’ях.

Кiлькiсть переглядiв: 342